Jeroen Haverkort
Jeroen Haverkort Sport 1 mrt 2016

Fascinerende beelden: mooiste squashpunt ooit?

Ok, tijd voor squash. Squash? Ja squash. Deze sport is namelijk aardig spectaculair. Tijdens ‘The Guggenheim Partners & Equitrust Windy City Open’ waren de toeschouwers afgelopen weekend getuige van misschien wel het mooiste punt ooit.

Door zijn knieën

In de tweede ronde versloeg Mathieu Castagnet Daryl Selby. Een van de punten van Castagnet was van ongelooflijke schoonheid. Selby kon zijn ogen dan ook niet geloven en ging op een gegeven moment voor de grap door zijn knieën als blijk van pure adoratie.

Fascinerende beelden

Het publiek wordt dan ook wild, behalve een jochie dat tegen zijn vader aan in slaap is gevallen. Hij heeft mogelijk het mooiste squashpunt ooit gemist. Ook fascinerend: de schoonmaker die ongestoord de vloer schoonmaakt, terwijl iedereen nog steeds niet kan bevatten wat er nu gebeurd is.

Hieronder de beelden:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Fascinerende beelden: mooiste squashpunt ooit?
Sluiten