Kasper Hermans
Kasper Hermans Sport 24 mrt 2016 / 12:08 uur

De paus is niet genoeg: dochters Obama willen Messi

Na het staatsbezoek aan Cuba van vorige week is de familie Obama verder naar het zuiden afgezakt. In Argentinië stond er voor de familie onder andere een ontmoeting met de paus op het programma, maar dat was eigenlijk niet voldoende, zo liet Barack Obama weten.

,,Ik heb mijn dochters meegenomen, zodat ze de schoonheid en de levendigheid van de stad Buenos Aires konden zien. Ze hebben al een bekende Argentijn ontmoet: Zijn Heiligheid paus Francis. Nu willen ze ook Lionel Messi ontmoeten, dat heb ik helaas niet kunnen regelen”, zo speechte de Amerikaanse president.

https://www.youtube.com/watch?v=EeR6q5Dwd5A

Overigens is Messi momenteel wel dichter bij zijn geboorteland dan gebruikelijk. Vanwege de interlandperiode bevindt de aanvaller zich in Chili, waar hij met Argentinië donderdagavond een kwalificatieduel speelt voor het WK in Rusland.

Al jaren fan van Lionel

Obama heeft trouwens wel eens eerder laten blijken een fan te zijn van de Argentijnse dribbelkoning. Toen hij een paar jaar geleden de Colorado Rabbits huldigde voor hun kampioenschap in de MLS, kreeg hij traditiegetrouw een shirt van ploeg met zijn naam erop. Bij het zien van het nummer ’10’ legde hij gelijk de link met Messi.

Reageer op artikel:
De paus is niet genoeg: dochters Obama willen Messi
Sluiten