Kasper Hermans
Kasper Hermans Sport 17 mrt 2016 / 14:53 uur

Arsenal-fans imiteren PSV-supporters bij bedelaars

Heel de voetbalwereld heeft inmiddels schande gesproken over de acties van PSV-supporters in Madrid. Aanhangers van de Eindhovense club maakte daar bedelaars belachelijk, iets dat niet op goedkeuring kon rekenen. Behalve blijkbaar bij een aantal Arsenal-fans.

De Britse ploeg speelde woensdag tegen Barcelona en in de binnenstad werden er ook enkele bedelaars getreiterd, zo bericht AS. Op een filmpje valt ook te zien dat aanhangers van The Gunners doen alsof ze geld in het bekertje van bedelaars stoppen of op het laatste hun donatie terugtrekken. Ook gaat een fan zelf met de pet rond, waarbij er een toneelstukje wordt opgevoerd. Overigens zijn er ook fans, die wel echt doneren.

Eerder waren er al beelden naar buiten gekomen dat de fans van Arsenal ook na de wedstrijd over de schreef gingen. De uitschakeling tegen Barcelona (0-2 thuis, 3-1 uit) kwam hard aan bij enkelen, die hun frustratie botvierden op een metrostation.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Arsenal-fans imiteren PSV-supporters bij bedelaars
Sluiten