Jordy Kruse
Jordy Kruse Sport 3 mrt 2016
Leestijd: 1 minuut

1,7 miljoen mensen zien amateurs ten onder gaan

Het was woensdagavond een prachtige avond voor de spelers van amateurclub VVSB. De voetballers speelden in de halve finale van de KNVB-beker tegen profclub FC Utrecht in stadion de Galgenwaard. De amateurs verloren met 3-0, maar konden met opgeheven hoofd het stadion verlaten. Bijna 1,7 miljoen mensen hebben de wedstrijd gekeken.

De halve finale van het KNVB-bekertoernooi, die op SBS6 was te zien, eindigde daarmee als tweede in de kijkcijfertop-25 van woensdag. Het duel werd door de Utrechters met 3-0 werd gewonnen. Pas diep in de tweede helft wisten de profs door de defensie van de amateurs heen te komen.

Alleen het NOS Journaal van 20:00 werd beter bekeken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
1,7 miljoen mensen zien amateurs ten onder gaan
Sluiten