Kasper Hermans
Kasper Hermans Sport 9 feb 2016 / 08:32 uur

Voetbalsters vechten, de rest speelt rustig door

Een vechtpartij op het voetbalveld is iets dat we inmiddels helaas wel een beetje gewend zijn. Maar bij de speelsters van Rouen en Bordeaux hebben het zelfs al volledig geaccepteerd. Terwijl er twee dames met elkaar vol op de vuist gaan, speelt de rest vrolijk door.

Pas als de trainers besluiten dat het wel mooi is geweest en het veld op rennen, wordt de wedstrijd stilgelegd. Uiteindelijk worden de twee kemphanen uit elkaar gehaald, waarna het duel hervat kon worden.

Maude Perchey van Rouen en Eva Sumo van Bordeaux hebben door hun vechtpartij nationale bekendheid verworven. Want hoewel het een wedstrijd uit de tweede klasse betrof, werd het duel live uitgezonden. Overigens eindigde de wedstrijd net zoals de vechtpartij onbeslist in 3-3.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Voetbalsters vechten, de rest speelt rustig door
Sluiten