Johan van Boven
Johan van Boven Sport 16 feb 2016 / 13:15 uur

Voetballer plast over motorkap politieauto

De Chileense voetballer José Barrera is afgelopen weekend vreselijk over de schreef gegaan. Met zijn ploeg Cobreloa ging hij met 4-0 onderuit bij Iberia en op de terugweg konden hij en enkele teamgenoten het niet laten ‘kattenkwaad’ uit te halen.

Tong

Barrera zag een politiewagen staan en besloot er overheen te plassen. Uiteraard werd er vol trots een foto gemaakt, dus stak hij ook nog even zijn tong uit zijn mond.

https://twitter.com/TerraChile/status/698588069058973696

Toen de foto via social media uitlekte, keek Barrera een stuk minder vrolijk. Zijn werkgever bezint zich momenteel op een passende straf voor hem en zijn ploeggenoten. Die kan uiteenlopen van een flinke boete, een schorsing of zelfs het ontbinden van het contract.

Uiteraard heeft Barrera inmiddels nederig zijn excuses aangeboden. „Het is menselijk om de fout in te gaan, het was gewoon een grap met een stiel vrienden. Maar het is triest dat het is gebeurd, daarom wil ik mijn excuses aanbieden. Zowel aan de politie als mijn club. Het spijt me.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Voetballer plast over motorkap politieauto
Sluiten