Sander Schomaker
Sander Schomaker Sport 9 feb 2016 / 10:48 uur

Vader en zus Neymar stelen show bij carnaval Rio

Terwijl Neymar zich met FC Barcelona voorbereidt op het bekerduel met Valencia viert zijn familie feest in de straten van Rio de Janeiro. Neymars vader en zijn zus stalen bij de start van het carnaval-seizoen de hoofdrol in Brazilië.

Pooier

De twee reden op een gigantische gouden praalwagen door de straten van Rio. De vader van Neymar, die ook zijn zaakwaarnemer is, had zich heel toepasselijk verkleed als een pooier. Met een wit pak en gouden das stond papa Neymar met een gouden staf op de praalwagen waar een extreem grote gouden voetbal op stond.

Bovenop die bal danste de schaars geklede Rafaella Beckran, de zus van de wereldberoemde voetballer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vader en zus Neymar stelen show bij carnaval Rio
Sluiten