Remco Visser
Remco Visser Sport 29 feb 2016 / 17:45 uur

Tom Brady eindigt carrière bij Patriots

Quarterback Tom Brady blijft nog tot 2019 actief in het American Football. De ster van de New England Patriots heeft zijn contract bij dat team met twee jaar verlengd en zal doorspelen tot hij 42 jaar oud is, aldus de Amerikaanse sportzender ESPN maandag.

Brady wordt door velen gezien als een van de beste spelers ooit in de National Football League en werd tweemaal uitgeroepen tot "League’s Most Valuable Player", in 2007 en 2010. Hij speelde zijn gehele professionele loopbaan bij de Patriots, die onder zijn leiding zes maal de Super Bowl bereikten.

Vorig jaar liep de speler echter tegen een schorsing aan vanwege een opvallend schandaal, dat bekend werd onder de naam ‘Deflategate’. De vedette van de Patriots zou in het conference kampioenschap lucht uit de ballen hebben laten lopen. Mede daardoor bereikte zijn club de Super Bowl 2015.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Tom Brady eindigt carrière bij Patriots
Sluiten