Johan van Boven
Johan van Boven Sport 15 feb 2016 / 20:12 uur

Tennisster Wozniacki uit de kleren voor magazine

Caroline Wozniacki viel tijdens de fotoshoot voor Sports Illustrated flauw, maar dan heb je ook wat. De Deense tennisster geeft zich in de bikini-editie van het Amerikaanse sportblad volledig bloot. Vorig jaar had ze nog een bikini aangetrokken, maar dit keer wordt haar lijf slechts bedekt door een laagje verf.

De shoot duurde langer dan ze had gedacht. Op een gegeven moment verloor ze haar bewustzijn. „Ik wist dat het 14 of 15 uur zou gaan duren. Ik voelde het aankomen en daar ging ik. Het was een ongelooflijke ervaring. Maar het was het allemaal waard, ik ben er heel blij mee.” Anders wij wel.

Er zijn gelukkig ook bewegende beelden van de bodypaintshoot:

De voormalige nummer 1 van de wereld bezet momenteel de 19e plaats op de ranglijst.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Tennisster Wozniacki uit de kleren voor magazine
Sluiten