Johan van Boven
Johan van Boven Sport 1 feb 2016
Leestijd: 1 minuut

Spelers Cambuur op bezoek bij gewonde steward

De spelers van SC Cambuur hebben in het ziekenhuis een bezoek gebracht aan de vrouwelijke steward die afgelopen weekend gewond raakte, nadat supporters van de club uit Leeuwarden een vuurwerkbom op het veld hadden gegooid.

Ze kreeg een shirt met handtekeningen overhandigd. Door het vuurwerk raakte ze gewond aan haar been, waaraan ze succesvol werd geopereerd. De vrouw maakt het inmiddels prima en begint vol goede moed aan haar revalidatieproces, meldt Cambuur op Twitter.

Vlak voor de afsluitende training voorafgaand aan de Friese derby tegen sc Heerenveen staken de fanatieke supporters van Cambuur een enorme hoeveelheid af. Het waren voornamelijk fakkels met Bengaals vuur die de spelers een laatste zetje in de rug moesten geven.

Ontploffing

Er werd echter ook een vuurwerkbom op het veld gegooid. De vrouwelijke steward wilde het vuur met haar voet doven, maar had niet op een stevige ontploffing gerekend.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Spelers Cambuur op bezoek bij gewonde steward
Sluiten