Johan van Boven
Johan van Boven Sport 22 feb 2016 / 08:05 uur

Speler deelt rode kaart uit aan scheidsrechter

Het duel tussen Galatasaray en Trabzonspor (2-1) van afgelopen zondag kan op z’n zachtst gezegd tumultueus worden genoemd. De bezoekers ontvingen maar liefst vier rode kaarten, waarvan een wel heel opvallende.

Drie minuten voor tijd veroorzaakte Luis Pedro Cavanda van Trabzonspor (bij een stand van 1-1) een strafschop en werd naar aanleiding van zijn overtreding van het veld gestuurd. Zijn teamgenoten protesteerden hevig, waardoor de scheidsrechter zijn rode kaart op het veld liet vallen.

Voor gek

Salih Dursun raapte de kaart op en toonde hem vol ongenoegen in het gezicht van de scheids. De arbiter twijfelde geen moment, pakte de kaart weer af en deelde hem uit aan de speler die hem voor gek had gezet.

Özer Hurmaci (twee keer geel) en Aykut Demir waren de andere spelers van Trabzon die eerder al naar de kleedkamer waren gestuurd. Na de benutte pingel van Galatasaray bleven de bezoekers overigens als standbeelden op het veld staan. Ook dat pikte de scheidsrechter niet en floot gelijk af.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Speler deelt rode kaart uit aan scheidsrechter
Sluiten