Johan van Boven
Johan van Boven Sport 17 feb 2016 / 15:40 uur

Robin van Persie kruipt in de huid van R. Kelly

Op de sportredactie van Metro worden we steeds meer fan van 90/24 Sports. Eerder kregen we dankzij het kanaal een kijkje achter de schermen tijdens de gangsterverjaardag van PSV’ er Santiago Arias en zagen we hoe zijn ploeggenoot Jürgen Locadia blij was met zijn gouden Porsche.

Nu is het de beurt aan Robin van Persie. In de video kruipt hij in de huid van zanger R. Kelly. De aanvaller van Fenerbahçe brengt het nummer ‘When a woman’s fed up ten gehore en we moeten toegeven dat het niet eens zo heel slecht klinkt.

Oordeel zelf:

90/24 is een organisatie die sporters helpt hun verhaal te presenteren aan een wereldwijd publiek. Een van de bekendste leden van het team is ex-hockeyster Sophie Polkamp, die de rol van social media manager bekleedt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Robin van Persie kruipt in de huid van R. Kelly
Sluiten