Kasper Hermans
Kasper Hermans Sport 24 feb 2016 / 14:56 uur

Robben cruciaal voor Bayern, Messi blinkt uit

Arjen Robben heeft Bayern München dinsdagavond een grote dienst bewezen in de achtste finales Champions League. De regerend kampioen van Duitsland speelde met 2-2 gelijke op bezoek bij Juventus en de Groninger was bij beide doelpunten van zijn ploeg betrokken.

Bij de 0-1 van Thomas Müller bracht hij Douglas Costa in stelling, die vervolgens de assist gaf op de Duitser. De 0-2 kwam op naam van Robben zelf, die naar binnen trok en de bal in de verre hoek krulde. Bayern leek op rozen te zitten, maar Juventus knokte zich terug. Paulo Dybala maakte de 1-2 en een klein kwartiertje later werd het gelijk dankzij Stefano Sturaro.

Lionel Messi

Barcelona hield zijn voorsprong wel vast op bezoek bij Arsenal. Lionel Messi maakte na rust de 0-1. De score had nog snel kunnen oplopen, maar Luis Suárez raakte het houtwerk. Aan de andere had Aaron Ramsey moeten scoren. In de slotfase maakte Messi vanaf de strafschopstip de beslissende 0-2.

Bekijk hier de goal van Robben:

https://twitter.com/i/status/702238334039498752

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Robben cruciaal voor Bayern, Messi blinkt uit
Sluiten