Johan van Boven
Johan van Boven Sport 23 feb 2016 / 12:51 uur

Rafael van der Vaart slaat handbalbabe aan de haak

Rafael van der Vaart heeft een nieuwe liefde. Tenminste, als we Privé moeten geloven. Het blad heeft de hand weten te leggen op een foto waarop te zien is dat de voetballer met handbalster Estavana Polman op een terrasje zit in Sevilla.

Dood spoor

Bronnen zouden aan Privé hebben bevestigd dat de twee een relatie hebben. Van der Vaart zit bij Betis Sevilla op een dood spoor. Hij zei onlangs zelfs dat hij momenteel het dieptepunt van zijn loopbaan beleeft, omdat hij nauwelijks aan spelen toekomt.

De 23-jarige Polman kwam onlangs nog in het nieuws, nadat ze met een hartritmestoornis was opgenomen in het ziekenhuis. Ze komt uit voor het Deense Team Esbjerg. Tijdens het afgelopen EK Handbal verwierf ze landelijk bekendheid als handbalbabe.

View this post on Instagram

What to do with a mistake: recognize it, admit it, learn from it, forget it. New match 👊🏻 Team Esbjerg – Viborg 17:10 💪🏻 #letsgoo #liveTV2sport #newmatch

A post shared by Estavana Polman (@estavana) on

View this post on Instagram

💤💤 #nationalteamweek #modelforaday #hardwork😂

A post shared by Estavana Polman (@estavana) on

https://www.instagram.com/p/l9t04pvEoy/

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Rafael van der Vaart slaat handbalbabe aan de haak
Sluiten