Johan van Boven
Johan van Boven Sport 9 feb 2016
Leestijd: 1 minuut

PSV’er Locadia showt zijn gouden Porsche

Veel van zijn collega’s kiezen voor matzwart of -grijs, maar Jürgen Locadia durfde het wel aan. Toen hij zijn nieuwe Porsche bestelde, wilde hij niets liever dan een gouden uitvoering. Dus als je in de buurt van Eindhoven een goud voertuig ziet rijden, is het de spits van PSV en niet een verlate carnavalsoptocht.

Droomauto

„Niemand neemt het risico om een gouden auto te nemen, laat mij dan maar de eerste zijn die dat wel doet”, zegt hij in een video van 90/24, dat een kijkje in de levens van profvoetballers geeft. „Dit is gewoon mijn droomauto, man.”

Met zo’n snelle bak is de verleiding natuurlijk groot het gaspedaal af en toe (te) stevig in te drukken. Locadia zegt echter dat hij nut niet inziet van te hard rijden. „Vroeger deed ik dat wel, toen kreeg ik heel veel boetes. Elke maand zat er bij mijn salarisstrook wel een boete, haha. Maar ik heb ervan geleerd, het is onnodig om hard te rijden.”

https://www.youtube.com/watch?v=HacCaWgoTJ4

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
PSV’er Locadia showt zijn gouden Porsche
Sluiten