Johan van Boven
Johan van Boven Sport 25 feb 2016 / 09:20 uur

PSV-fan maakt duidelijk dat hij standje 69 wil

Fanshops van voetbalclubs verdienen goed geld aan het bedrukken van shirtjes. Meestal vragen fans om het rugnummer en de naam van hun favoriete speler of ze laten hun eigen achternaam achterop zetten.

Woensdagavond liep er een supporter van PSV rond in het Philips Stadion die voor een iets originelere benadering had gekozen. Ten eerste koos hij voor rugnummer 69 en ten tweede stond er geen naam bij maar de tekst ‘pijpe gvd’.

https://twitter.com/RensDietz/status/702569655706189824

We hadden graag het gezicht willen zien van de verkoper in de fanshop, toen de man om deze creatie vroeg. Het is overigens niet bekend of zijn ‘wens’ voor, tijdens of na de wedstrijd in vervulling is gegaan.

PSV (lange tijd met tien man) speelde in de knock-outfase van de Champions League knap 0-0 gelijk tegen Atlético Madrid. Over drie weken is de return in de Spaanse hoofdstad.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
PSV-fan maakt duidelijk dat hij standje 69 wil
Sluiten