Kasper Hermans
Kasper Hermans Sport 22 feb 2016 / 16:33 uur

Profworstelaar doet aanzoek na duel met vriendin

Als jij en je vriendin onder toeziend oog van honderden toeschouwers met elkaar gaan worstelen in de ring, dan vorm je waarschijnlijk niet het meest normale koppel. Maar dan ben je wel voor elkaar gemaakt, moet ook Joey Ryan gedacht hebben.

De professioneel worstelaar krijgt aardig partij van zijn vriendin Laura James, totdat deze vindt dat het tijd is om zich om de scheidsrechter te bekommeren. De referee ligt in een hoekje van de ring, nadat hij net een van de meest forse tikken van de wedstrijd heeft geïncasseerd. Ryan ziet zijn kans schoon en pakt onder zijn handdoek een microfoon en een doosje vandaan, waarna hij op zijn knieën gaat.

Verrassen

,,We hebben hier zo veel over gepraat, waardoor dit het enige moment is dat ik je nog kan verrassen”, zo opent de 36-jarige worstelaar zijn aanzoek. Nog voordat hij de echte vraag kan stellen, wordt deze al beantwoord met ‘ja’.

Dat er in de relatie niet heel veel veranderd tussen de twee, laat Ryan al blijken na hun eerste zoen als verloofd koppel. Direct neemt hij haar namelijk mee in een houdgreep naar de grond, waarna de scheidsrechter afslaat. ,,Ik heb het prijzengeld nodig om de ring te kunnen betalen”, zo grapt hij vervolgens.

Ryan geldt in de Verenigde Staten als een van de grote worstelaars van het moment. Hij is bovendien een van de oprichters van de Pro Wrestling Guerrilla, een onafhankelijke worstelorganisatie die wordt gerund door worstelaars zelf.

Reageer op artikel:
Profworstelaar doet aanzoek na duel met vriendin
Sluiten