Sander Schomaker
Sander Schomaker Sport 17 feb 2016

Nieuwe deal Eriksen bij Spurs: 65.000 euro per week

Christian Eriksen gaat waarschijnlijk nog deze week zijn contract bij Tottenham Hotspur verlengen. De Deense middenvelder kwam in 2013 voor ongeveer 15 miljoen euro over van Ajax en maakt speelt sindsdien met wisselend succes bij de club uit Londen.

Titelkandidaat

Dit seizoen gaat het in ieder geval uitstekend. De Spurs zijn voor het eerst sinds mensenheugenis weer eens titelkandidaat. Met twee punten achterstand op koploper Leicester City maakt de ploeg van oud-Ajacieden Eriksen, Jan Vertonghen en Toby Alderweireld serieus kans op de Engelse titel.

Eriksen maakte vorige week de uiterst belangrijke winnende treffer tegen Manchester City, waardoor de club in de titelrace bleef. Eriksen leverde dit seizoen ook al acht assists. De 24-jarige Deen tekent binnen afzienbare tijd een nieuw, verbeterd vierenhalf jaar contract in Londen dat hem zo’n 65.000 euro per week gaat opleveren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Nieuwe deal Eriksen bij Spurs: 65.000 euro per week
Sluiten