Remco Visser
Remco Visser Sport 6 feb 2016 / 21:45 uur

Max Verstappen doet driftrondje op Zweeds ijs

Max Verstappen krijgt maar geen genoeg van sneeuw en ijs. Nog geen maand geleden ploegde de Nederlandse coureur met een Formule 1-bolide door de Oostenrijkse sneeuw, deze week gleed hij behendig over een ijsvlakte in Zweden.

Got drifting lessons on the ice from the best Thanks, Mikaela! #Sweden

Gepostet von Max Verstappen am Samstag, 6. Februar 2016

De jonge Verstappen kreeg in het Scandinavische land dan ook een driftcursus van zijn vriendin Mikaela Ahlin-Kottulinsky. Die 22-jarige blondine kwam vorig jaar uit in de Audi Sport TT Cup en weet dus ook wel raad met een rappe wagen.

Verstappen en Ahlin-Kottulinsky zijn sinds vorig jaar september een setje.

Reageer op artikel:
Max Verstappen doet driftrondje op Zweeds ijs
Sluiten