Johan van Boven
Johan van Boven Sport 24 feb 2016 / 13:45 uur

Man waagt zich aan gevaarlijke stunt met golfbabe

Menig man heeft veel over om in de buurt te komen van golfbabe Paige Spiranac. Maar deze gast gaat wel heel ver om de 22-jarige Amerikaanse van dichtbij te bekijken. Bij de video op Instagrem zette ze niet voor niets ‘Don’t try this at home’.

Snoeihard

Hij ligt op de grond met een tee in zijn mond met daarop een golfballetje. Spiranac staat in de houding met een enorme golfclub, klaar om snoeihard af te slaan. In gedachten moet de man vaak genoeg hebben gezien hoe ze hem vol in zijn gezicht ramt.

Maar behalve dat Spiranac een prettige verschijning is, kan ze nog behoorlijk golfen ook. Uiteindelijk hoefde het ‘slachtoffer’ zich dus geen enkele zorgen te maken. Al kneep hij wel even flink zijn ogen dicht, toen de club zijn hoofd naderde. Maar dat zal niemand hem kwalijk nemen.

View this post on Instagram

Thanks @barstool_sports for a fun day! Don't try at home! #trustexercise

A post shared by Paige Spiranac (@_paige.renee) on

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Man waagt zich aan gevaarlijke stunt met golfbabe
Sluiten