Jeroen Haverkort
Jeroen Haverkort Sport 29 feb 2016 / 10:10 uur

Grappende Totti heeft weinig aandacht voor wedstrijd

Het loopt niet echt lekker tussen AS Roma-icoon Francesco Totti en trainer Luciano Spalletti. „Het heeft voor mij op deze manier geen zin meer langer door te gaan”, zei Totti voorafgaand aan het duel met Palermo van vorige week. „Ik snap dat ik op leeftijd ben en dat mijn rol daarmee verandert, maar ik vind dat ik meer respect heb verdiend dan ik nu krijg.”

Uit selectie gezet

Spalletti reageerde door Totti vorige week niet op te nemen in de wedstrijdselectie. Roma won met 5-0, maar de supporters lieten ook horen dat ze massaal achter hun clubheld staan.

„Het is echt niet zo dat Spalletti respectloos gehandeld heeft”, reageerde voorzitter James Pallotta vervolgens in een interview in Corriere dello Sport. „Spalletti behoort tot de beste vijf trainers ter wereld. Wat mij betreft blijft hij dan ook nog de trainer van dit AS Roma.”

Grappend en grollend

Toch haalde Spalletti Totti terug bij de spelersgroep voor het uitduel met Empoli van afgelopen weekend. Hij zei dat hij geen woorden meer wilde vuilmaken aan de soap, die inmiddels heel voetbalminnend Italië bezighield. Roma won met 1-3 en Totti was reserve. Veel aandacht voor de wedstrijd had de middenvelder, wiens contract in 2017 afloopt, niet. Grappend en grollend zat hij op de bank.

Benieuwd wat Spalletti van onderstaande beelden vindt:

https://www.youtube.com/watch?v=82vSdMmnBFE

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Grappende Totti heeft weinig aandacht voor wedstrijd
Sluiten