Jeroen Haverkort
Jeroen Haverkort Sport 2 feb 2016 / 16:21 uur

Club uit Wales strikt Naomi Watts als erevoorzitter

De club heeft niet meer dan 40 toeschouwers langs de lijn staan en speelt ergens in een lage klasse in Wales. Toch heeft Glanraeth FC fantastisch gescoord door niemand anders dan Hollywoodactrice Naomi Watts te strikken als erevoorzitter.

Boerderij opa

Watts bracht veel tijd door in het stadje Malltraeth on Anglesey. Haar opa heeft namelijk een boerderij in de buurt. Clubsecretaris Stan Strickland schreef een brief naar Watts agent en de actrice, bekend van King Kong en Mulholland Drive, hapte toe.

Briefpapier

Glanraeth FC hoopt de beeltenis van Watts te kunnen gebruiken op de website, het briefpapier en de opstelling. Watts wordt op haar beurt op de hoogte gehouden van de uitslagen en het nieuws en is natuurlijk altijd welkom om een wedstrijd te bezoeken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Club uit Wales strikt Naomi Watts als erevoorzitter
Sluiten