Remco Visser
Remco Visser Sport 16 feb 2016 / 22:00 uur

Chagrijnige Cristiano Ronaldo doet Van Gaaltje

Een pissige Cristiano Ronaldo van Real Madrid is dinsdag voortijdig weggebeend uit de persconferentie voorafgaand aan de wedstrijd tegen AS Roma in de Champions League op woensdag. Hij raakte over de kook na vragen over zijn gebrek aan doelpunten in uitwedstrijden.

De Portugese vedette van de Spaanse topclub heeft dit seizoen al 32 doelpunten gemaakt, maar hij scoorde vooral in stadion Bernabéu. ,,Noem één speler die vaker scoorde in uitwedstrijden dan in thuiswedstrijden sinds ik in Spanje speel? Die zijn er niet”, beet hij de journalisten toe, waarna hij opstond en vertrok.

https://www.youtube.com/watch?v=LTewvk5D9Ps

Ronaldo had ook al moeite met vragen over het supertrio Messi, Neymar en Suarez van FC Barcelona. Die scoren volgens de media zo vaak omdat ze zo goed met elkaar overweg kunnen, ook buiten het veld. ,,Al die knuffeltjes en kusjes zeggen mij niets. Toen ik bij Manchester United speelde, zei ik alleen goedemorgen tegen Paul Scholes en Ryan Giggs. We wonnen vervolgens wél de Champions League. Praten deden we op het veld en dat is wat nu ook doe met Benzema en Bale.”

Reageer op artikel:
Chagrijnige Cristiano Ronaldo doet Van Gaaltje
Sluiten