Jeroen Haverkort
Jeroen Haverkort Sport 2 feb 2016

Beckham trakteert tijdens ongeluk op thee en koffie

Goede gozer die David Beckham. De voormalige voetballer van onder meer Manchester United en Real Madrid was in Londen en zag hoe een eerstehulpverlener per fiets een oude man hielp die gevallen was.

Koffie en thee

Catherine Maynard moest haar en het slachtoffer warm zien te houden terwijl ze wachtten op een ambulance. Bekham stopte even om te vragen of alles goed ging, stapte weer in zijn auto om een paar minuutjes later terug te komen met koffie en thee.

Erg koud

Maynard tegen de BBC: „We zaten op de grond, het was erg koud en ineens hoorde ik ‘hallo’. Ik keek omhoog en zag iemand die leek op David Beckham. Later kwam hij terug met koffie en thee en bleek hij het echt te zijn. Ik kan het nog steeds niet geloven.”

Barmhartige Samaritaan

Het is niet de eerste keer dat Beckham optreedt als een barmhartige Samaritaan. Hij hielp eerder al eens een man die met zijn Nissan gestrand was op een druk kruispunt. Beckham duwde toen de auto naar de kant.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Beckham trakteert tijdens ongeluk op thee en koffie
Sluiten