Sander Schomaker
Sander Schomaker Sport 22 feb 2016 / 16:30 uur

Aston Villa verliest kansloos van eigen jeugdteam

Het gaat van kwaad tot erger met Aston Villa. De ploeg van trainer Remi Garde staat laatste in de Premier League en won pas drie keer dit seizoen. Vorige week leed de club uit Birmingham tegen Liverpool de grootste thuisnederlaag (0-6) in 81 jaar.

Om de spelers weer een klein beetje zelfvertrouwen te geven, regelde de coach afgelopen vrijdag achter gesloten deuren een oefenwedstrijd tegen het onder 21-team van Aston Villa. Dat werd een dramatisch verhaal. De jonge spelers uit het tweede en de A1 wonnen afgetekend met 3-0 van de miljonairs uit de Premier League.

https://twitter.com/BBCSporf/status/701796200421441538

Nu lijkt echt niets of niemand meer in staat te zijn om de rode lantaarndrager nog aan zelfvertrouwen te helpen. De achterstand op nummer 19 Sunderland is tot zeven punten. Aston Villa lijkt niet meer te redden.

Reageer op artikel:
Aston Villa verliest kansloos van eigen jeugdteam
Sluiten