Sander Schomaker
Sander Schomaker Sport 11 jan 2016 / 14:55 uur

Zo koud bij NFL-wedstrijd dat het bier bevriest

In Nederland klagen mensen dat het maar geen echte winter wil worden en wereldwijd lijkt de natuur een beetje van slag. Zo was het in New York met Kerstmis warmer dan middenin de zomer op Independence Day. Maar gelukkig zijn er ook plaatsen op de planeet waar het nog gewoon ijskoud wordt.

-21 graden

Neem Minneapolis waar zondag de NFL-wedstrijd tussen de Minnesota Vikings en de Seattle Seahawks op het programma stond. In het TCF Bank Stadion van de Vikings kwam de temperatuur dit weekeinde niet boven de -21 graden Celsius. De gevoelstemperatuur lag door de wind zelfs op -31 graden!

Dit soort weersomstandigheden zorgen natuurlijk voor bizarre toestanden. Zo droegen bijna alle fans in Minneapolis skimaskers tegen de snijdende kou. Om nog een beetje warm te blijven dronken de fans bier, maar zelfs het bier bevroor zondag. Hilarisch is het hieronder staande filmpje van een man die zijn tot slush bevroren bier naar binnen giet.

https://twitter.com/BreatheSport/status/686546475925385221

https://twitter.com/AbeBroman/status/686273035700076544

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zo koud bij NFL-wedstrijd dat het bier bevriest
Sluiten