Remco Visser
Remco Visser Sport 21 jan 2016 / 11:33 uur

Vrouw valt van tribune tijdens Australian Open

De Australian Open wordt dit jaar geteisterd door bizarre incidenten. Zo moesten er al wedstrijden worden stilgelegd om opstandige vogels en huilende ballenmeisjes. Daarnaast ging er deze week tot tweemaal toe iets goed mis op de tribunes. Zo werd het duel tussen de Servische Ana Ivanovic en de Letse Anastasija Sevastova gisteren stilgelegd vanwege een fikse valpartij.

Tijdens de eerste set viel een vrouw uit het publiek enkele trappen naar beneden. De wedstrijd werd vervolgens een half uur stilgelegd. De toeschouwster werd op een brancard afgevoerd.

Uiteindelijk won Ivanovic, als twintigste geplaatst in Melbourne, in twee sets: 6-3 6-3. Daarmee staat ze nu in de derde ronde. De tennisster gaf naderhand aan dat ze erg geschrokken was door het incident. ,,De vrouw die viel maakte veel geluid. Ik kon het horen en ben onmiddellijk gestopt. Gelukkig moesten we een tijd wachten, want ik was echt geschokt."

Beroerte

Eerder deze week was er ook al een incident met een toeschouwer in Melbourne. Tijdens de wedstrijd tussen de Australiër Bernard Tomic en de Oezbeek Denis Istomin werd in de vierde set een vrouw onwel. Vermoedelijk had ze een beroerte gekregen. De wedstrijd werd toen ook stilgelegd.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vrouw valt van tribune tijdens Australian Open
Sluiten