Sander Schomaker
Sander Schomaker Sport 13 jan 2016 / 15:10 uur

Villa-fan mag na zege club eindelijk weer twitteren

Dat Aston Villa een dramatisch seizoen doormaakt is wel duidelijk. De ploeg uit Birmingham staat al bijna drie maanden stijf onderaan in de Premier League en wint zelden een wedstrijd. En het seizoen begon nog wel zo hoopgevend.

Fan

Uit bij Bournemouth werd de eerst competitiewedstrijd gewonnen. Daarna volgden vijf nederlagen en een gelijkspel. Toen vond supporter @KingKozak dat hij op 26 september een statement moest maken. @KingKozak, of Aston zoals hij zich noemt, zou pas weer twitteren als Aston Villa een wedstrijd in de Premier League zou winnen.

Nou dat heeft hij geweten. De vijf nederlagen en het ene gelijkspelletje werden gevolgd door nog eens negen nederlagen en vier gelijke spelen. Pas op dinsdag 12 januari boekte Aston Villa de tweede zege van het seizoen. ‘Dat was langer dan verwacht’ twitterde Aston dinsdag, na de 1-0 zege van Aston Villa op Crystal Palace.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Villa-fan mag na zege club eindelijk weer twitteren
Sluiten