Dion Mebius
Dion Mebius Sport 23 jan 2016
Leestijd: 1 minuut

VIDEO: Steward noemt Fabregas ‘slang’, ontslag volgt

Cesc Fàbregas speelt inmiddels alweer zo’n anderhalf jaar bij Chelsea, maar er zijn Londenaren die nog steeds niet aan het blauwe tenue van de Spanjaard kunnen wennen. De spelmaker werd daar weer eens mee geconfronteerd toen een steward van zijn eigen club hem voor ‘slang’ uitmaakte, een tafereel dat op video werd vastgelegd.

Fàbregas begon zijn carrière bij Arsenal FC, een van de grootste rivalen van Chelsea. De steward, blijkbaar een fan van Arsenal, kon de transfer naar Chelsea niet verkroppen en liet dat duidelijk blijken. „Je bent een slang, je bent Arsenal, wat is er met je gebeurd?", zo roept de man naar de verbouwereerde Spanjaard.

Het voorval werd vastgelegd door Arsenal-fan Moi Haider, die het materiaal – met toestemming van de steward zelf – enkele maanden later op Twitter plaatste. Die beslissing pakte minder gelukkig uit voor de boze supporter: Chelsea heeft namelijk aangegeven de steward te hebben ontslagen.

https://www.youtube.com/watch?v=FldtlrRSp6I

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
VIDEO: Steward noemt Fabregas ‘slang’, ontslag volgt
Sluiten