Dion Mebius
Dion Mebius Sport 23 jan 2016
Leestijd: 1 minuut

VIDEO: Klopp gaat los na ontknoping Liverpool

Een korfbaluitslag is het nog net niet, maar met een uitslag 4-5 hebben Norwich en Liverpool de aanwezige supporters een ongekend schouwspel voorgeschoteld. De winnende treffer van Adam Lallana viel pas in de 95ste minuut en werd coach Jürgen Klopp bijna teveel: de Duitser was buiten zichzelf van blijdschap en verloor zijn bril zelfs bijna bij het juichen.

De wedstrijd ging alle kanten op en beide ploegen zullen op momenten hebben gedacht er met de winst vandoor te gaan. Zo kwam Liverpool al vroeg op 0-1, terwijl Norwich die achterstand nog voor rust goedmaakte en in de 54ste minuut zelfs op een 3-1 voorsprong kwam. Liverpool kwam vervolgens weer helemaal terug en leek met 3-4 te gaan winnen; tot de blessuretijd aanbrak.

The Reds leken daarin de zege alsnog te verspelen toen Norwich-verdediger Sébastien Bassong de 4-4 binnenschoof. De thuisploeg had daarbij echter niet meer gerekend op Lallana, die in de 95ste minuut alsnog voor de winst tekende. Een zinderende blijdschap maakte zich meester van de spelers, die de drie punten uiteraard gingen vieren met hun trainer, Jürgen Klopp.

https://www.youtube.com/watch?v=n4m4zv6YrVA

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
VIDEO: Klopp gaat los na ontknoping Liverpool
Sluiten