Dion Mebius
Dion Mebius Sport 23 jan 2016
Leestijd: 1 minuut

VIDEO: Basketbalfan ondergespoten door rivalen

Tussen supporters van de tegenpartij zitten is nooit een sterk plan, en dat heeft een Amerikaanse basketbalfan deze week weer eens aan den lijve ondervonden. De supporter van de Memphis Grizzlies ging in de pauze nietsvermoedend wat te knabbelen halen en werd bij terugkomst volledig ondergespoten door de rivalen van de Denver Nuggets.

De actie bleek een initiatief te zijn van Rocky, de mascotte van de Nuggets. Hij haalde de supporters over om de naïeve fan te bedelven onder de ‘silly string’, zoals de spuitbusslingers in de Verenigde Staten ook wel genoemd worden. De arme Grizzlies-aanhanger kon slechts toekijken hoe zijn kleren – en zijn nachos – naar de haaien gingen.

Overigens lachte de eenzame supporter wel het laatst, want de Grizzlies gingen er uiteindelijk met een krappe 102-101 zege vandoor.

https://www.youtube.com/watch?v=ot2wb-XSuAo

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
VIDEO: Basketbalfan ondergespoten door rivalen
Sluiten