Johan van Boven
Johan van Boven Sport 6 jan 2016 / 12:49 uur

Trainingskamp maakt spelers van Feyenoord gek

Een weekje op trainingskamp in Portugal klinkt aantrekkelijker dan het vaak is. De verveling slaat vaak toe bij voetballers, die naast de trainingen en oefenwedstrijdjes niet heel veel te doen hebben op een dag. Zo nu en dan wordt er een teambuildingsuitje georganiseerd, maar meestal verblijven de selectieleden in het spelershotel.

Sommige voetballers gunnen hun volgers op social media een kijkje achter de schermen. Zo ook Feyenoorder Colin Kazim-Richards. Op Instagram laat hij zien wat er met voetballers gebeurt als ze van gekkigheid niet meer weten wat ze moeten doen.

Dansje

Hij filmt Jens Toornstra, Michiel Kramer en Lex Immers die een gek dansje doen. „Some times camp make you crazy”, luidt de veelzeggende bijbehorende tekst.

https://www.instagram.com/p/BAMcGbEx4Wz/

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Trainingskamp maakt spelers van Feyenoord gek
Sluiten