J. Geerdink
J. Geerdink Sport 30 jan 2016 / 10:24 uur

Steward Cambuur zwaargewond door vuurwerkbom

Het had een feestelijk moment moeten worden, maar eindigde voor een 21-jarige steward van Cambuur in een nachtmerrie. De vrouw raakte zaterdagochtend tijdens de laatste training van SC Cambuur voorafgaand aan de derby met sc Heerenveen zwaargewond door een vuurwerkbom. Dat melden ooggetuigen op Twitter.

De drukbezochte training van de club uit Leeuwarden, naar schatting waren zo’n drieduizend fans naar het stadion gekomen, de dag voor de Friese Derby van morgenmiddag begon nog feestelijk met stadionfakkels.

Maar een zware vuurwerkbom die op het veld werd gegooid maakte een einde aan dat feestelijke karakter. De Leeuwardense sportjournalist Henk Albers was erbij.

https://twitter.com/i/status/693367855333642240

SC Cambuur liet in een korte verklaring weten er alles aan te doen de dader(s) op te sporen en te straffen.

Reageer op artikel:
Steward Cambuur zwaargewond door vuurwerkbom
Sluiten