Dion Mebius
Dion Mebius Sport 30 jan 2016
Leestijd: 1 minuut

Ploeggenoten knallen keihard met koppen tegen elkaar

Schokkende beelden bij de FA Cup-wedstrijd tussen Colchester United en Tottenham Hotspur van zaterdagmiddag, waar twee teamgenoten keihard met de koppen tegen elkaar knalden. United-spelers Tom Eastman en Alex Wynter kwamen beide gehavend uit de botsing: eerstgenoemde verwondde zijn hoofd flink, terwijl Wynter er nóg slechter aan toe is.

De knal vond al in de tweede minuut plaats, toen een lange bal ongelukkig tussen de twee spelers in stuiterde. Even lijkt het op de beelden alsof er niet zoveel aan de hand is, maar dan zoomt de camera in op de stuiptrekkende Wynter op de grond. Tegelijkertijd loopt Eastman wat verdwaasd rond en begint de wond op zijn hoofd steeds heviger te bloeden.

Na enkele minuten behandeld te zijn op het veld werd Wynter onder luid applaus per brancard van het veld gebracht. In het ziekenhuis bleek hij een diepe wond in zijn mond te hebben, maar verder gaat het naar omstandigheden ‘OK’. Eastman moest van het veld en kwam nog terug met een groot verband om zijn hoofd, maar ook hij moest even later alsnog de strijd staken.

https://www.youtube.com/watch?v=mI8Ab0RcRmo

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Ploeggenoten knallen keihard met koppen tegen elkaar
Sluiten