Johan van Boven
Johan van Boven Sport 11 jan 2016 / 10:30 uur

Motorcrosser slaat concurrent in elkaar na botsing

Weston Peick was het helemaal zat en kon zijn frustraties niet langer opkroppen. Zijn concurrent Vince Friese zat hem tijdens de eerste Monster Energy Supercross continu op een wel heel irritante manier in de weg.

Straf

Nadat de twee (die het in het verleden wel vaker met elkaar aan de stok hadden) in botsing waren gekomen, sloeg Peick er lustig op los bij zijn plaaggeest. Friese deed niets terug. Waarschijnlijk niet alleen omdat hij zijn helm op had, maar ook omdat hij wist dat hij dan zwaar gestraft zou worden.

Peick werd gediskwalificeerd, kreeg een boete van 5.000 dollar en moest een schorsing van één manche uitzitten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Motorcrosser slaat concurrent in elkaar na botsing
Sluiten