Remco Visser
Remco Visser Sport 16 jan 2016 / 18:00 uur

MIETERS! Meekijken tijdens pisteritje Max Verstappen

Eerder deze week kon je al lezen over het bijzondere parcours waar Max Verstappen zijn talent nog maar eens liet zien. De Nederlandse coureur mocht op de Hahnenkamm-piste in Oostenrijk met zijn bolide naar beneden razen.

Donderdag waren er dan ook al wat beelden te zien van de sneeuwdemonstratie in de legendarische RB7-wagen met de Limburger aan boord, maar er waren ook camera’s die vanuit de cockpit zelf het ritje vastlegden. En dat ziet nog net iets spectaculairder uit!

De RB7 was het model van Red Bull Racing waarin Sebastian Vettel in 2011 wereldkampioen werd. Nu maar afwachten of Verstappen volgend seizoen tot hetzelfde in staat is.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
MIETERS! Meekijken tijdens pisteritje Max Verstappen
Sluiten