Remco Visser
Remco Visser Sport 18 jan 2016 / 18:33 uur

LOL! NFL komt teleurgestelde footballfans tegemoet

Nog een paar wedstrijden en dan mogen de beste twee teams uit de NFL tegen elkaar gaan strijden om de Superbowl. Leuk natuurlijk voor de fans van die uitverkoren teams, maar een beetje jammer voor alle supporters van de andere 30 ploegen. Gelukkig biedt de NFL daar uitkomst.

Voor alle teleurgestelde fans is nu namelijk de service Bandwagon.net gelanceerd. In een hilarische commercial wordt uitgelegd dat de dienst, die overigens niet echt bestaat, supporters een nieuw team aanbiedt om te steunen als hun huidige al uitgeschakeld is in de titelstrijd.

De Superbowl vindt trouwens plaats op 7 februari en wordt ook in Nederland live uitgezonden via Fox. De Denver Broncos, Carolina Panthers, New England Patriots en Arizona Cardinals maken nog kans op een plekje in de legendarische footballfinale.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
LOL! NFL komt teleurgestelde footballfans tegemoet
Sluiten