Remco Visser
Remco Visser Sport 23 jan 2016 / 21:20 uur

LOL! Basketbal-publiek speelt bevalling na

Niet alleen tijdens wedstrijden in de NBA is het publiek bloedfanatiek, ook in de lagere divisies hebben de toeschouwers vaak veel over voor een overwinning van hun team. Dat werd deze week weer bewezen tijdens een basketbalpartij tussen twee highschoolteams, zo weet Storied Rivals.

De supporters van het team van de Sheridan High School kwamen deze week namelijk op de proppen met een wel heel bizarre manier om de tegenstander af te leiden. Tijdens een vrije worp voor een speler van het rivaliserende Tri-Valley wordt er namelijk een heuse bevalling in scène gezet op de tribune achter de basket.

Het hele toneelstukje wierp overigens slechts tijdelijk zijn vruchten af. De speler van Tri-Valley gooide namelijk mis. Helaas voor de fans van Sheridan High wist hun tegenstander uiteindelijk de wedstrijd toch te winnen met 55-43.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
LOL! Basketbal-publiek speelt bevalling na
Sluiten