Remco Visser
Remco Visser Sport 12 jan 2016 / 20:05 uur

KNVB verweert zich op Twitter na ophef over Makkelie

De KNVB heeft zich dinsdagavond via Twitter verdedigd met betrekking tot de aanstelling van Danny Makkelie als scheidsrechter bij de kraker tussen Feyenoord en PSV. De keuze voor de arbiter zorgde voor ophef in Eindhoven omdat Makkelie als politieagent werkzaam zou zijn in Rotterdam.

„We krijgen veel opmerkingen over de aanstelling van Makkelie bij Feyenoord – PSV, maar hij is nooit als politieagent actief geweest in Rotterdam”, zo verweert de KNVB zich via het Twitteraccount van de voetbalbond. Ook een oplettende fan die de voetbalbond wijst op informatie van Makkelies eigen site, waarin de arbiter meldde wél werkzaam te zijn in Rotterdam, wordt met een tweet het bos ingestuurd. Makkelie heeft de informatie over zijn werkveld bovendien aangepast.

Zondag openen Feyenoord en PSV de tweede seizoenshelft om 14.30 uur in De Kuip.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
KNVB verweert zich op Twitter na ophef over Makkelie
Sluiten