Esther Zandberg
Esther Zandberg Sport 25 jan 2016 / 21:45 uur

Jochie van vijf nu al gescout door Manchester

Nog geen vijf jaar is Lewis Towns, maar nu is hij al de grote belofte op voetbalgebied. De kleine jongen is zo getalenteerd dat de grote Britse clubs nu al hun oog op Lewis hebben gericht.

Op driejarige leeftijd werd Lewis al uitgenodigd om te komen trainen bij Manchester City. Dat liet het getalenteerde ventje zich geen twee keer vertellen, zo schrijft Daily Star. Sindsdien zijn ook de ogen van andere clubs op de jongen gericht. Onder andere Manchester United, Liverpool en Everton houden de ontwikkeling van het joch nauwlettend in de gaten.

Volgens vader Adrian Town was de kleine Lewis als uk al helemaal gek van voetbal. Zoveel zelfs, dat hij niet met een knuffel, maar met een bal in zijn bed sliep. „We zijn wel een beetje flabbergasted van alle aandacht in Lewis. Maar we weten zeker dat hij aanleg en talent heeft, dus gek is het niet”, aldus de trotse vader.

Premier League

Ondertussen heeft de opa van de kleine voetballer zijn geld al op zijn kleinzoon ingezet. Hij deed een inleg van twee keer vijftig pond, op het feit dat Lewis in de toekomst en in de Premier League zal spelen, én een shirt van Engeland zal dragen. De opa is niet het enige trotse familielid dat geld inzet op de talenten van een kroost. De vader van Liverpoolkeeper Chris Kirkland deed namelijk ooit een inleg van 100 pond dat zijn zoon voor Engeland zou spelen. Uiteindelijk kon hij in 2006 10,000 pond ophalen door zijn wedje.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Jochie van vijf nu al gescout door Manchester
Sluiten