Johan van Boven
Johan van Boven Sport 28 jan 2016 / 14:14 uur

Guardiola is boos op te dikke spelers van Bayern

Pep Guardiola is helemaal klaar met een aantal spelers dat kampt met overgewicht. De coach van Bayern München heeft de afgelopen tijd een paar keer hard uitgehaald naar voetballers die fysiek behoorlijk uit vorm zijn.

Slechte sfeer

Dat meldt het Duitse magazine Kicker, dat zich baseert op een anonieme speler die heeft verteld dat de sfeer in de groep daardoor ‘heel slecht’ is. Guardiola zou spelers verbieden om zinloze tripjes te maken en feestjes in het buitenland te bezoeken.

De Catalaanse trainer, die na dit seizoen vertrekt bij de kampioen van Duitsland, heeft wat de prestaties van zijn team betreft weinig te klagen. Bayern staat in de Bundesliga met een grote voorsprong (8 punten op Borussia Dortmund) bovenaan.

Volgende maand neemt Bayern het in de knock-outfase van de Champions League op tegen Juventus.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Guardiola is boos op te dikke spelers van Bayern
Sluiten