Lentin Goodijk
Lentin Goodijk Sport 22 jan 2016

Gefrustreerde Kyrgios boos op scheidsrechter

Voor Nick Kyrgios is de derde ronde van de Australian Open het eindstation. De Australiër werd in zijn thuisland uitgeschakeld door Thomas Berdych en kon zijn frustraties moeilijk verbergen. Scheidsrechter James Keothaving moest het flink ontgelden. „Je bent een verschrikkelijke scheidsrechter”, beet de 20-jarige Kyrgios hem toe.

Lees ook: Video: Kyrgios beledigt Wawrinka tot op het bot

Kyrgios, die de partij in 3-6, 4-6, 6-1 en 4-6 verloor, wond zich tijdens de partij erg op over de muziek die in het stadion gespeeld werd. Dat reageerde hij een aantal keer af door met zijn racket te gooien. Daarna richtte hij zich tot de gerenommeerde scheidsrechter: „Vriend, gaat het goed? Er wordt muziek gespeeld terwijl we aan het spelen zijn! Ik heb het zeven keer gezegd.” Kyrgios verloor de wedstrijd uiteindelijk na het slaan van een dubbele fout.

Bekijk hieronder de beelden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Gefrustreerde Kyrgios boos op scheidsrechter
Sluiten