Johan van Boven
Johan van Boven Sport 6 jan 2016 / 11:00 uur

Enrique weet niets meer van vechtpartij met Zidane

Nu Zinedine Zidane de scepter zwaait bij Real Madrid is duidelijk dat hij in april tijdens El Clásico tegenover zijn collega Luis Enrique komt te staan. Toen de twee nog speler waren, zijn ze elkaar ook in het veld verschillende keren tegengekomen. En hoe.

In 2003 liep de wedstrijd tussen FC Barcelona en Real Madrid volledig uit de hand toen de Catalaan en Fransman het met elkaar aan de stok kregen. Na een duel van Zidane met Carlos Puyol kwam Enrique verhaal halen bij de speler van Real. Ze gingen elkaar te lijf, waarna een opstootje ontstond waarbij bijna alle spelers op het veld bij betrokken waren.

Geheugen

„Ik kan me er niets van herinneren”, zegt de trainer van Barcelona opvallend genoeg tegenover Spaanse media. „Er was ongetwijfeld wederzijds respect tussen ons, maar op dat moment verdedigden we onze eigen ploegen. Ik heb aan geen enkele speler een slechte herinnering.”

In april zal het geheugen van Enrique ongetwijfeld wederom worden opgefrist met deze beelden:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Enrique weet niets meer van vechtpartij met Zidane
Sluiten