Remco Visser
Remco Visser Sport 9 jan 2016
Leestijd: 1 minuut

Eindelijk! KNVB heeft bal terug

Het voetbal is weer helemaal terug in Zeist. De enorme betonnen bal, die voor de kerstdagen werd weggehaald voor het hoofdkantoor van de KNVB, ligt sinds vandaag namelijk weer op zijn plek. Oudejaarsvereniging De Geitefok uit Olderberkoop in Friesland kwam het gevaarte vanmiddag hoogstpersoonlijk terugbezorgen, zo meldt het Algemeen Dagblad.

In het kader van de traditionele nieuwjaarsstunt haalden de Friese grappenmakers de betonnen bal eind vorig jaar weg bij de voetbalbond. Toen werd het loodzware ding nog met mankracht op een aanhanger gerold, maar nu konden de heren een heftruck gebruiken. Bovendien hadden de Friezen een oranje voetbalshirt bij als aandenken voor de KNVB.

De Nederlandse voetbalbond liet in reactie weten erg blij te zijn dat de bal weer terug op zijn oude plek ligt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Eindelijk! KNVB heeft bal terug
Sluiten