Dion Mebius
Dion Mebius Sport 23 jan 2016
Leestijd: 1 minuut

Dubbelganger Lionel Messi verbaast in Schotland

Iedere club ter wereld zou de beschikking willen hebben over Lionel Messi. Het probleem is echter dat de Argentijn peperduur is – en bovendien nog lang niet van plan om zijn club FC Barcelona te verlaten. Het Schotse Celtic lijkt hier nu wat op gevonden te hebben: de club heeft namelijk een heuse dubbelganger van Messi op proef.

De Kroatische verdedigende middenvelder Ljuban Crepulja traint enkele weken mee om een contract te verdienen, maar valt tot nu toe vooral op door de gelijkenis met de Argentijnse baltovenaar. Ook de supporters van de Schotse recordkampioen is de overeenkomst niet ontgaan, en ze zullen hopen dat de 22-jarige Crepulja ook een absolute vedette zal blijken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Dubbelganger Lionel Messi verbaast in Schotland
Sluiten