Dion Mebius
Dion Mebius Sport 23 jan 2016 / 13:17 uur

Droom jonge voetbalfan met hersentumor in vervulling

Een chemokuur van 70 weken is bijna niet voor te stellen als volwassene, laat staan als een jong jochie. De elfjarige Michael moet het vanwege een hersentumor ondergaan, maar de jonge fan van Manchester City kon zijn ziekte deze week voor even vergeten. Zijn hartenwens ging namelijk in vervulling: een ontmoeting met Kevin de Bruyne.

Michael kreeg het slechte nieuws te horen toen hij amper zeven jaar was en vecht dus al vier jaar tegen de kanker. Om de moedige jongen in het zonnetje te zetten besloot organisatie Rays of Sunshine Children’s Charity een ontmoeting met zijn grote held De Bruyne te regelen, zo schrijft de officiële site van Manchester City.

‘Stond te popelen’

De Belgische voetballer stemde meteen toe en zorgde ervoor dat de ontmoeting een onvergetelijke zou worden. De Bruyne nam ruim de tijd om kleren te signeren, foto’s te maken en uitgebreid met Michael te praten. De jonge fan kon zijn geluk niet op. „Vandaag was echt geweldig, Kevin is zo’n fantastische voetballer, en ik stond echt te popelen om hem te kunnen ontmoeten."

Michael was echter niet alleen blij voor zichzelf. Ook zijn jongere broertje Andrew was meegekomen naar de City Football Academy in Manchester. „Ik ben heel blij dat mijn broer Andrew dit ook kon meemaken, hij is net als ik een grote fan van Manchester City. Ik wil iedereen bedanken voor deze onvergetelijke dag."

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Droom jonge voetbalfan met hersentumor in vervulling
Sluiten