Dion Mebius
Dion Mebius Sport 30 jan 2016
Leestijd: 1 minuut

Chinese Real-fan niet onder de indruk van Messi

Voor de meeste voetbalfans zou het ontmoeten van Lionel Messi een hele eer betekenen, maar in China denken ze daar blijkbaar anders over. Het leverde een prachtige video op, met een Argentijnse stervoetballer die ongemakkelijk wat handjes geeft en een Real Madrid-fan die het treffen eigenlijk helemaal niet zo ziet zitten.

De beelden zijn afkomstig uit een documentaire die het laatste bezoek van Messi aan het Aziatische land vastlegt. In dit specifieke stukje bezoekt Messi onaangekondigd de kleedkamer van een jeugdteam. Maar waar de virtuoos van Barcelona bij binnenkomst waarschijnlijk dacht aan dolenthousiaste Chinezen, bleef het nu angstvallig stil.

Ene Li Boxi maakte het vervolgens nog fraaier: de Real Madrid-fan heeft in eerste instantie helemaal geen zin om Messi te ontmoeten, maar wordt daar uiteindelijk door zijn coach toe gedwongen. Het resultaat is een pijnlijk eentweetje, waarbij de Argentijn ook niet echt weet hoe hij moet reageren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Chinese Real-fan niet onder de indruk van Messi
Sluiten