Lentin Goodijk
Lentin Goodijk Sport 8 jan 2016

Chelsea heeft veel geld over voor Nederlandse Xavi

Twaalf jaar oud en de voetbalwereld aan zijn voeten. Het Nederlandse wonderkind Xavi Simons steelt in de jeugdopleiding van FC Barcelona wekelijks de show en staat ook in de belangstelling van verschillende andere topclubs. Vooral het Engelse Chelsea volgt Xavi al sinds 2014 op de voet en is nu bereid om flink de portemonnee te trekken, zo vertelt vader Regillio aan de Daily Mail.

Lees ook: 10-jarige Xavi Simons: Barça’s gouden krul

„Overal waar we komen zijn er vertegenwoordigers van grote clubs, die onvoorstelbaar veel geld bieden. We hebben met Chelsea gesproken en ook die club had een hoop geld over voor Xavi”, aldus Regillio Simons, vader en ‘zaakwaarnemer’ van het Nederlandse supertalent. Xavi speelt bij Barcelona op het middenveld en is aanvoerder van zijn team.

Lees ook: VIDEO: Weergaloze acties Nederlands talentje Barça

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Chelsea heeft veel geld over voor Nederlandse Xavi
Sluiten