Dion Mebius
Dion Mebius Sport 30 jan 2016
Leestijd: 1 minuut

Arsenal-fans trappen in grap met ‘nieuwe aankoop’

Clubliefde kent de moderne voetballer bijna niet meer, en het is een komen en gaan van spelers blij de meeste verenigingen. Toch zou je verwachten dat fans weten welke spelers er bij hun club hebben getekend. Voor de supporters van Arsenal geldt dit in ieder geval niet: zij lieten zich volledig in het ootje nemen door de ‘nieuwe aankoop’ van hun trots.

Voor de wedstrijd van afgelopen weekend tegen Chelsea besloot een stel grappenmakers net te doen alsof er een nieuwe speler was gearriveerd bij de club. Een van hen vermomde zich als de vedette ‘Fernando Wwist’, de rest vormde de entourage. Een filmcrew, uitzinnige fans en zelfs een heuse spelersvrouw: alles werd er aan gedaan om de prank zo echt mogelijk over te laten komen.

En ja hoor: de supporters van Arsenal tuinden er met open ogen in. Handtekeningen werden uitgedeeld, selfies werden gemaakt en de supporters oreerden in volle overtuiging over hun aanwinst. „Deze speler gaat het team verder brengen", durft een van de fans zelfs te beweren. Een ander is nog stelliger in zijn antwoord: „Arsenal heeft een speler als Fernando nodig".

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Arsenal-fans trappen in grap met ‘nieuwe aankoop’
Sluiten