Dion Mebius
Dion Mebius Sport 23 jan 2016
Leestijd: 1 minuut

Arsenal-fan schrijft nepbrief aan twijfelende zoon

Elke voetbalfan die vader wordt van een zoon hoopt dat hij deze ooit mee kan nemen naar een wedstrijd van zijn favoriete club. Maar wat als je nageslacht er plotsklaps voor kiest om een andere club te supporten? Het overkwam Arsenal-fan Paul Gardiner, die vervolgens besloot om het heft in eigen handen te nemen.

Gardiner viel haast van zijn stoel toen zoon Charlie hem vertelde dat hij er over nadacht om aanhanger te worden van Liverpool of Manchester City, net als veel van zijn vriendjes. Bij pa Gardiner gingen daarop alle alarmbellen rinkelen. Hij klom meteen in de pen om zijn jongen weer op het goede pad te krijgen.

‘Luister naar je vader’

De bezorgde voetbalvader besloot om een ‘Arsenal-brief’ te sturen, compleet met officiële aanhef en de handtekeningen van coach Arsène Wenger en sterspeler Alexis Sanchez. In de brief uit de Franse coach zogenaamd zijn bezorgdheid over de kleine Charlie. „Ik sprak met je vader vanmorgen en ik ben verdrietig omdat je Liverpool of Manchester City wil gaan supporten."

Na het opsommen van enkele redenen waarom de club uit Londen de beste keus zou zijn, sluit ‘Wenger’ af met een goede tip. „Luister naar je vader als hij zegt dat Arsenal de beste club is – hij heeft gelijk!” Gardiner heeft inmiddels aan Metro UK laten weten dat de missie is geslaagd. „Ik kwam gisteravond thuis en hij had een ‘Ik hou van Arsenal’-tekening gemaakt.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Arsenal-fan schrijft nepbrief aan twijfelende zoon
Sluiten